من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

پلو هویج

مواد لازم :
برنج

هویج
گوجه رنده شده
رب گوجه
گوشت چرخ شده
پیاز نگینی
زرد چوبه ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، سماق و نمک و روغن


طرز تهیه:
هویج ها را رنده کرده و کمی آب روی آنها بریزید برای اینکه ته ظرف نچسبد بگذارید کمی بپزند حالا روغن هم به آن اضافه کنید.

پیازهای نگینی شده را بگذارید تفت بخورند تا طلایی شوند گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید
زردجوبه و فلفل قرمز و سیاه و سماق کنید بگذارید گوشت خوب پخته شود اگر نمک کم هست نمک اضافه کنید.
4-5 قاشق رب گوجه در وسط همان ظرفی که گوشت را پخته اید کمی تفت دهید و با گوشت مخلوط کنید بعد از چند دقیقه گوجه های رنده شده که جوشانده اید را اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته تا خوب گوشت مزه دار شود.
هویج ها را به مخلوط گوشت اضافه کنید چون هویج مزه شیرینی به گوشت میدهد دوباره آن را بچشید اگر مایل بودید فلفل سیاه می توانید به آن اضافه کنید.
برنج را زمانی که آبکش کردید موقع ریختن در قابلمه گوشت را آن مخلوط کنید کمی برنج ،کمی مخلوط گوشت همین طور تا برنج تمام شود.بگذارید برنج دم بکشد تا آماده شود.
نوش جان

[ ۱۳٩٠/٧/۱٦ ] [ ۳:۳٠ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

استامبولی با مرغ

مواد لازم:

مرغ آب پز -------- 1 ران و سینه

پیاز متوسط -------- 4 عدد

برنج -------- 2 لیوان

رب گوجه ----------- 4-5 قاشق غذا خوری

گوجه رنده شده --------------- 4-5 عدد

زرد چوبه ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، سماق -------- به اندازه لازم

طرز تهیه:

مرغ آبپز شده را ریش ریش کرده و با پیازها که تفت داده ایم و طلایی رنگ شده اند مخلوط میکنیم به آن زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه و سماق اضافه میکنیم ؛ درب ظرف را بگذارید کمی بماند

در همین حین 4-5 گوجه را رنده کرده و بگذارید در ظرفی جداگانه جوش بیاید تا آب اضافی آن بخار شود.

آب برنج را هم بگذارید جوش بیایید.

در وسط ظرفی که پیازها و مرغ هست ، 4-5 قاشق رب گوجه بریزید کمی روغن اضافه کنید تا رب تفت کوچکی بخورد. آن را مخلوط کنید گوجه ها نیز که آب اضافی شان از بین رفت به مخلوط اضافه کنید و بگذارید مرغ ها خوب طعم دار شوند.

برنج را در آب بریزید تا جوش بیایید (برنج را زیاد هم نزنید!) زمانی که برنج ها روی آب امدند کمی از برنج را باکفگیر دربیاورید و تست کنید پخته است . برنج را آبکش کنید.

حواستان باشد مخلوط غذا ته نگیرد

نیمی از برنج را در قابلمه بریزید و نیمی از مخلوط را اضافه کنید کمی آن را هم بزنید همین طور مابقی برنج را اضافه کنید.

درب ظرف را گذاشته بگذارید برنج دم بکشد(حدودا 40-45 دقیقه) .

*حواستان باشد اگر مخلوط چرب شده دیگر به برنج روغن ندهید!

+برای ته دیگ میتوانید یک سیب زمینی را ورقه ورقه کنید نه خیلی نازک نه خیلی کلفت و ته ظرف بچینید کمی روغن کف ظرف باشد تا سیب ها سرخ شوند.

نوش جان

[ ۱۳٩٠/٧/٩ ] [ ۳:۱۸ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
آموزش و طرز تهیه فرنی

مواد لازم


شیر ۲ پیمانه
آرد برنج نصف پیمانه
شکر ۴ قاشق سوپخوری
# گلاب ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری


طرز تهیه
توی یک ظرف لعابی، شیر را با آرد برنج و شکر مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت متوسط بگذارید و برای حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. توی این مدت فرنی را مدام هم بزنید تا ته نگیرد. هر وقت فرنی کمی غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و بگذارید فرنی برای ۱ دقیقه دیگر بپزد.
ظرف را از روی حرارت بر دارید و توی کاسه های کوچک بریزید. روی فرنی ها را میتوانید با گل محمدی خشک یا مغز پسته رنده شده تزیین کنید

 

* اگر فرنی تون سفت نشد و خواستید سفت بشه، یکی دو قاشق نشاسته رو توی یه استکان آب سرد حل کنید و به فرنی تون اضافه کنید. ( در زمان پخت)فراموش نکنید اگر نشاسته ریختید باید مرتب هم بزنید تا گلوله یا ته نشین نشه

*فرنی را هم به صورت گرم و هم به صورت سرد می شود میل کرد. نوع گرمش بخصوص برای کسانی که سرما خورده و سرفه می کنند، بسیار مفید است, همچنین بعنوان یک صبحانه زمستان مناسب است. نوع سردش بیشتر بعنوان یک بین غذای تاستانی طرفدار دارد

#اگر برای سرماخوردگی و سرفه ، فرنی را تهیه میکنید بهتر از ریختن گلاب فاکتور بگیرید.

[ ۱۳٩٠/٧/٩ ] [ ۱٠:۱٦ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]

سوپ جو با شیر

 مواد لازم:

 جو پوست کنده

1 پیمانه‌

گردن و بال مرغ

4 تا 5 عدد

هویچ نگینی خرد شده

1 پیمانه‌

ساقه کرفس خرد شده*

1 پیمانه‌

قارچ خرد شده

نصف پیمانه‌

جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده

4 قاشق سوپخوری‌

پیاز متوسط

1 عدد

شیر

5/1 لیوان‌

نمک و زردچوبه و فلفل

به مقدار لازم‌

سیر خرد شده**

3 تا 4 حبه

آرد سفید

1 قاشق

 

جوهای پوست کنده را از یک روز قبل در آب بگذارید.

بال و گردن مرغ را به همراه یک عدد پیاز روی حرارت قرار میدهیم تا آبپز شود زرد چوبه و فلفل و نمک به اندازه لازم به آن اضافه میکنیم پس از پخت مرغ (حدودا 20 دقیقه ) پیازها را از آب مرغ جدا کرده و جو پوست کنده را اضافه میکنیم میگذاریم تا جو ها خوب بپزند

سپس سیر ، هویج ، کرفس و قارچ را نیز به آن بیفزایید.

 سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را نیز پس از پختن هویج و کرفس به آن اضافه کنید و تا 10 دقیقه بگذارید سبزی هم بپزد.

کمی از سوپ جدا کرده بگذارید خنک شود آن را میکس کنید و دوباره در قابلمه بریزید.

شیر را در ظرف جدایی بریزید و با یک قاشق آرد حل کنید روی حرارت بگذارید آن را هم بزنید تا ته نگیرد  تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه کنید.

کمی منتظر بمانید تا سوپ جا بیفتد / سوپ شما حاضر است نوش جان

 یادتان باشد، اضافه‌کردن شیر سرد یا جوشیدن سوپ با شیر سبب بریدن شیر می‌شود.

 غذای شما آماده است. هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب لیمو‌ ترش در سوپ بچکانید.

* پخت کرفس کمی طول میکشد بگذارید تا کاملا پخته شود

**اگر برای سرما خوردگی سوپ را حاضر میکنید بهتر است از سیر استفاده نکنید

میتوانید علاوه بر همراه قارچ و هویچ  - کلم بروکلی، نخود فرنگی و ذرت را اضافه کنید.

[ ۱۳٩٠/٧/۸ ] [ ٩:٠۸ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

سوپ جو با سس گوجه

جو پرک----------نیم لیوان

مرغ ------------2بال و یک گردن

 پیاز------------1 عدد متوسط / 1 عدد نگینی

ذرت-----------نیم لیوان

نخود فرنگی-----نیم لیوان

گشنیز------------4-5  قاشق سوپ خوری (جعفری هم میتوان اضافه کرد)

رب گوجه---------2قاشق غذا خوری

گوجه رنده شده ----------3عدد

ارد برنج --------- 1 قاشق غذاخوری

آب لیمو ---------مقداری (بسته به ذائقه تان )

زردچوبه ،نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه------- به مقدار لازم

روغن به اندازه لازم

*می توانید کرفس و هویج هم اضافه کنید .

بال و گردن مرغ را به همراه یک عدد پیاز روی حرارت قرار میدهیم تا آبپز شود.

زرد چوبه و فلفل و نمک به اندازه لازم به آن اضافه میکنیم در اول ممکن است به نظرتان بیایید زرد چوبه زیاد ریخته اید اما با گذشت زمان رنگش باید طلایی شود!

پس از پخت مرغ پیازها را از آب مرغ جدا کرده و جو پرک را اضافه میکنیم و همچنین  هویچ ، ذرت ، نخود فرنگی را اضافه میکنیم تا همگی با هم بپزند.(در بین کار کتری آب جوش داشته باشید که اگر آب مرغ زیاد بخار شده ، دوباره آب آن اضافه کنید)

گشنیز را اضافه کرده و بگذارید 10 دقیقه بپزند

در همین حین در ظرفی جدا پیاز نگینی و رب گوجه کمی تفت داده ، گوجه های رنده شده را اضافه کنید و مقداری زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک (ادویه های مورد علاقه تان) کمی جوش که خورد آب لیمو را اضافه کنید

باید  آرد برنج را در نیم لیوان آب سرد حل کرده به ظرف اصلی اضافه کنید. تا قوام بیاید

در آخر سس گوجه را به ظرف اصلی اضافه کنید درب ظرف گذاشته کمتر از 5 دقیقه(!) بگذارید بماند تا جا بیفتد.

نوش جان

[ ۱۳٩٠/٧/٦ ] [ ۱٢:٠٩ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]

خوراک مرغ


 

مرغ------ 1 عدد

پیاز------3عدد متوسط/ 1عدد نگینی

فلفل دلمه-----1 عدد

هویج-------2 عدد

دارچین-----1 قاشق غذا خوری

هل---------1 عدد

گوجه رنده شده -------4 عدد

رب گوجه---------3 قاشق غذا خوری

فلفل سیاه ، نمک ، فلفل قرمز، آب لیمو--------به مقدار لازم

روغن ---به اندازه لازم

 

پیازها را خلال کرده به همراه فلفل دلمه خرد شده و هویج خرد شده کف ظرف ریخته مرغ ها رو روی ان بچینید درب ظرف را گذاشته تا مرغ ها سفید شوند دارچین (یا ادویه مورد علاقه)  را روی تمام مرغ بپاشید بگذارید تا مرغ بپزد و آب میاندازد هل را سواخ کرده و در آب مرغ بیندازید ؛ بگذارید مرغ بپزد.

در همین حین در ظرفی جدا پیاز نگینی و رب گوجه کمی تفت داده ، گوجه های رنده شده را اضافه کنید و مقداری زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک (ادویه های مورد علاقه تان) کمی جوش که خورد آب لیمو را اضافه کنید و به ظرف اصلی آن را اضافه کنید .

درب ظرف گذاشته بگذارید بماند تا جا بیفتد.

[ ۱۳٩٠/٧/٦ ] [ ۱٢:٠٢ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]
بنام خدا

كاربر گرامي

با سلام و احترام

پيوستن شما را به خانواده بزرگ وبلاگنويسان فارسي خوش آمد ميگوييم.
شما ميتوانيد براي آشنايي بيشتر با خدمات سايت به آدرس هاي زير مراجعه كنيد:

http://help.persianblog.ir براي راهنمايي و آموزش
http://news.persianblog.ir اخبار سايت براي اطلاع از
http://fans.persianblog.ir براي همكاري داوطلبانه در وبلاگستان
http://persianblog.ir/ourteam.aspx اسامي و لينك وبلاگ هاي تيم مديران سايت

در صورت بروز هر گونه مشكل در استفاده از خدمات سايت ميتوانيد با پست الكترونيكي :
support[at]persianblog.ir

و در صورت مشاهده تخلف با آدرس الكترونيكي
abuse[at]persianblog.ir
تماس حاصل فرماييد.

همچنين پيشنهاد ميكنيم با عضويت در جامعه مجازي ماي پرديس از خدمات اين سايت ارزشمند استفاده كنيد:
http://mypardis.com


با تشكر

مدير گروه سايتهاي پرشين بلاگ
مهدي بوترابي

http://ariagostar.com
[ ۱۳٩٠/٧/٥ ] [ ۱۱:٥٩ ‎ب.ظ ] [ پرشین بلاگ ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها