من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

سلام امروز فلافل داشتیمخجالت

مواد لازم

نخود یا باقلا یک لیوان

سیب زمینی نیمه آپیز یک عدد کوچک

تخم مرغ 1 عدد

نمک فلفل قرمز و سیاه زردچوبه پودر سیر به اندازه لازم

پیاز 1 عدد متوسط

پکین پودر 1 یا 2 قاشق چایی خوری

آرد 2 یا 3 قاشق غذا خوری

حالا طرز تهیه

نخودها رو خیس کرده وآبکش کرده سپس چرخ میکنیم و سیب زمینی ها رو همین طور.

پیاز رو رنده میکنیم یا با غذا ساز خوب پوره میکنیم به مخلوط اضافه میکنیم

تخم هارو اضافه میکنیم

نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه میکنیم

زرد چوبه باید به قدر ی باشه که بعد از هم زدن مخلوطمون زرد رنگ شده باشه

آرد هم اضافه میکنیم

خب حالا در یه ظرف کوچیک روغن میریزیم و فلافل ها رو باید در روغن فراوون سرخ کرد.

اولی رو تستی بزارید اگر خوب دراومد و پخش نشد بقیه رو هم قالب بزنید

اگر پخش شد:

به دلیل نداشتن چسبندگی مواد هست که پیشنهاد میکنم اول آرد قاشقی اضافه کنید / اگر باز نشد یه تخم مرغ اضافه کنید.

برای خوشمزه تر شدن میتونید فلفل بیشتر بریزیدچشمک

[ ۱۳٩۱/۱٠/٢٧ ] [ ٦:٠٧ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

آلبالو پلو

برای 4 الی 6 نفر

برنج ---- 600 گرم (4پیمانه)

گوشت چرخ کرده ---- 300 گرم

آلبالو ----- 400 گرم (با هسته)

شکر ------ 150 گرم

پیاز -------- 3 عدد متوسط

خلال پسته و بادام ( خیس کنید و کمی حرارت بدید تا مغزش نرم بشه ، میشه جوش هم ندید!)

زعفران زردچوبه دارچین فلفل نمک به اندازه لازم

آلبالو ها رو هسته شون جدا کنید و شکر رو روی اون بریزید و بگذارید 2-3 ساعتی بگذره تا آب بندازه

این غذا نه شیرین و نه ترش است! مزه ملسی داره اگر دوست دارید اونو به صورت شیرین پلویی میل کنید مقدار شکر و آلبالو یکسان همچنین شربت آن را در هنگام پخت گوشت ها استفاده کنید و اگر مایلید ترش تر باشه شکر در حد چند قاشق بگذارید فقط برای اب انداختن و شربت اون رو مثل این دستور جدا کنید .

آلبالو ها بعد از آب انداختن 20 دقیقه ای روی حرارت بگذارید کمی هم آب اضافه کنید (در حد نصف استکان) آلبالو ها رو در سبدی بریزید تا شربت اون خوب از البالو ها جدا بشه ( شربت البالو اگر خوب جدا نشه بعدا برنجتون رو شفته میکنه)

در این حین گوشت چرخ شده رو با یه پیاز که با غذاساز خوب زدیم یا رنده کردیم مخلوط میکنیم نمک هم اضافه میکنیم خوب ورز میدیم / گوشت رو به اندازه قلقلی های کوچیک تر از گردو و بزرگتر از فندق درست میکنیم .

دوپیاز دیگه رو نگینی میکنیم و تفت میدیم عسلی که شدن (یه مرحله قبل از طلایی شدن) گوشت ها رو اضافه میکنیم دست به گوشتها نزنید تا خودشون رو بگیرند با ماهیتابه تکونشون بدید مقداری آب میاندازه اما کم کم تبخیر میشه نگران نشید

برای اینکه بوی گوشت گرفته بشه کمی زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین روی گوشت ها  میریزیم.

گوشت ها که پخته شدند آلبالو ها که شربتون برچیده شده بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم / خوب این مرحله تمام شد

الان نوبت برنج هست برنج رو بعد از آبکش کردن ته قابلمه روغن میریزیم سیب زمینی (روغن بیشتر بگذارید واسه سرخ شدنش) یا نون میگذاریم واسه ته دیگش ( من عاشق این قسمتم زبان) بعد یه لایه برنج یه لایه از مخلوط گوشت و البالو و خلال بادام پسته وسط برنج میگذاریم زعفران رو هم که دم کردیم کمی دور برنج میریزیم همین جور ادامه میدیم تا برنج و مخلوط تموم بشه

دم کنی میگذاریم و صبر میکنیم تا برنج دم بکشه حدودا 30 الی 40 دقیقه.

واسه تزیین میتونید مقداری از گوشتها و البالو رو نگه دارید و مقداری خلال بادام و پسته حتما جوش بدید تا مغزشون پخته بشه  تزیینش کنید.

نوش جان

[ ۱۳٩۱/۱٠/٥ ] [ ۱٠:٠٩ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها