من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

با نشاسته میوه ای چه کارا که نمیشه کرد گاوچران

نشاسته میوه ای همون پودر کاسترد هست چون من همیشه به کاستردی که برای رویه کیک درست میکنیم کلی با انگشت ته ظرفشو میخورم تصمیم گرفتم اینو تست کنم زبان مثل فرنی میمونه فقط اینکه این میوه است و ورمیشل دارهچشمک

n4535_ax005.jpg

البته در ابعاد کاملا کم و با یک قاشق غذا خوری برای اینکه روان تر باشه از نیم لیوان آب و نیم لیوان شیر استفاده کردم البته میتونید تماما شیر بگذارید. یک چهارم لیوان هم ورمیشل گذاشتم

طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۱٢/٢٧ ] [ ۱۱:۱۸ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]

بالاخره زنده موندم و بالاخره نوتلا خودم درست کردمعینک البته در ابعاد بسیار کم.

از این همه شکوفا شدن در منزل همگی بسی خرسندند مژه

منم ممنونم از شفهایی که باعث شدند این استعداد در من پیدا شود قلب علی الخصوص همین کارگاه آشپزسازی طیبه جون

خب حالا کرم فندقی یا همون تونلا چطور میشه خودتون توی خونه درست کنید؟

به مقداری فندق + روغن + عسل + کاکائو + شیر خشک یا تازه نیاز دارید...

طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۱٢/٢۱ ] [ ۱٢:۱٢ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]

میدونم الان داری به این فکر میکنی واقعا پوره سیب زمینی مگر چی داره که باید واسش پست زد؟!!

خب من این پوره رو طبف دستور یه شف فوق العاده درست کردم و عالی بود، عالی که میگم کمه به حدی دوست داشتم که همین طور خالی خالی هم خوردنش بهم مزه میداد زبان از بس حریری و نرم بود.

مرسی از طیبه جون

برای دیدن دستور به ادامه مطلب مراجعه کنید


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۱٢/۱٩ ] [ ٥:۳٥ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

یه غذای مقویی و ساده

"عدسی"

عدس 2 لیوان

سیب زمینی 1 عدد بزرگ

پیاز 3 عدد بزرگ

سیر 1سر

رب گوجه 3-4 قاشق پر غذا خوری

زردچوبه فلفل نمک

 

عدس ها رو 1 یا 2 ساعت خیس میدیم. داخل یک آبکش اون رو خالی میکنیم و توی  قابلمه آب میریزیم و میزاریم عدس ها نیمه پخت شوند.

سیب زمینی را که پوست گرفتیم و 3 تیکه میکنیم و می اندازیم تا پخته شود.مواظبیم ته نگیره مقداری نمک هم اضافه میکنیم

پیازها و سیر ها رو خرد کنیم و با روغن سرخ کنیم و زردچوبه و فلفل و نمک میزنیم و رب هم اضافه میکنیم تا سرخ بشه مقداری آب اضافه میکنیم (میتونیم از خود آب عدس هم استفاده کنیم) تا قل بزنه.

سیب زمینی ها که پخته شدند حالا باید سیب زمینی ها را در بیاریم و له کنیم و دوباره بر گردونیم توی عدس کمی قل که زد مخلوطی که درست کردیم اضافه می کنیم و هم میزنیم.

عدسی آمادست خجالت

[ ۱۳٩۱/۱٢/۱٩ ] [ ٥:٢۱ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

من این آبگوشت رو آخر اخر غذاهای مادر بزرگی میدونم!

نخود دو لیوان

لوبیا سفید یک لیوان

گوشت 750 گرم(!)

گوجه فرنگی 5 -6 عدد کوچک

لیمو عمانی 3 عدد

سیب زمینی 5 عدد کوچک (قراره با پوست باشن پس خوب میشوریمشون!)

پیاز 2 عدد متوسط

زردچوبه فلفل نمک به اندازه لازم

خب هیچ توضیح و تفسیری نمیخواد! گوشت رو تیکه کرده و شسته توی قابلمه میریزیم

پیازها رو هم پوست میگیریم میاندازیم توی قابلمه هم چنین نخود و لوبیا ها رو که 24 ساعت خیس دادیم.

آب اضافه میکنیم تا حدودا 4 انگشت بالای مواد

درش و میبندیم و میزاریم بجوشه. حالا زرد چوبه و فلفل هامونو آماده میکنیم که اضافه کنیم میزاریم تا بپزند

من به دلیل زیق وقت نخود لوبیا هام رو گذاشتم توی دیگ زودپز (البته نه اینکه درش رو محکم ببندم! چون توی قابلمه چدن زودتر میپزن گذاشتم توی اون بعد منتقل کردم به قابلمه اصلی) گوشت که پخت نمک اضافه میکنیم / گوجه ها رو هم اضافه میکنیم

لیمو عمانی ها رو سوراخ میکنیم میاندازیم و بعدش سیب زمینی ها.

سیب زمینی ها که که با چنگال تست کردیم پخته بودند آبگوشت مادر بزرگیمون آمادستگاوچران

[ ۱۳٩۱/۱٢/۱٥ ] [ ۱٠:٢٢ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]

شیرینی نارگیلی

b4356_Photo0035.jpg

 

چه عیدی شود امسال ههمممممم...

بالاخره بعد از مدتها یه دستور شیرینی نارگیلی خوووووووووووب پیدا کردمخوشمزه

ستاره نوشت:

1- من خمیرم رو توی 123 های مونیلکس قدیمی هم زدم میتونید از غذا ساز هم استفاده کنید...

2- واسه من خمیرش سفت شد و مجبور شدم بعد از اینکه از روی حرارات برش داشتم و توی ظرف دیگه ریختم نصف سفیده بهش اضافه کنم و لی بازم خمیر بعد از قیف شدن شکل قیف رو حفظ کرده و اصلا در فر تغییر نکرده به نظرم باید یه سفیده کامل اضافه میکردم.

برای بار بعد حتما چند گرمی از پودرش کم میکنم بجای اینکه یه سفیده اضافه کنم!

دستور اصلی در ادامه مطلب


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۱٢/۱٤ ] [ ٥:۱۳ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

این بار یک کیک فوق العاده داریممژه

 

این دستور رو من دوجا دیدم یکی از سایت طیبه جون یکی دیگه هم   هانیه جون

o9785_Photo0036.jpg

 کیک خرمایی

 

قالب من 20*20 بود.

شکر هم اضافه نکردم.

دستور اصلی در ادامه مطلب


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۱٢/۱٤ ] [ ۳:۳٥ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

غذایی قدیمی مادر بزرگ پَز.

که با گوشت و سبزیجات پخته میشه. ما معمولا با سیب زمینی و هویج میپزیم ولی اگر کسی از مزه "به" در غذا خوشش بیاد "به" هم میتونه بزاره. یه مدل تاس کباب در سایت تبیان

نکته دیگه اینکه من خودم این غذا رو با مرغ هم پختم ، هم خوردم!(از وقتی که توی خونه ما بیماری پولدار ها "نقرس" مهمان ناخونده اش شده همه مدل خورش رو با مرغ هم خوردیم!)

مواد لازم:

ـ مرغ                                                    1 عدد کامل

ـ پیاز                                                     5 عدد متوسط

ـ هویج                                                 5 عدد متوسط

ـ سیب‌زمینی                                       2 عدد بزرگ

ـ  رب گوجه‌فرنگی                                 3 یا 4 قاشق سوپ‌خوری

گوجه فرنگی                                        6-7 عدد متوسط

ـ زردچوبه  / دارچین / روغن / نمک و فلفل / ادویه مرغ  به مقدار لازم

  

پیاز ها را خرد یا خلالی کنید در ظرف می رزیم و مرغ ها را روی آن میچینیم

نیاز به آب ندارد میگذاریم تا کمی سفید رنگ سوند و بعد زردچوبه  / دارچین /  فلفل / ادویه مرغ اضافه میکنیم

نیمه پخت که شد هویج ها را که گرد برش زدیم اضافه میکنیم

گوجه فرنگی ها رو خرد میکنیم و میگذاریم جوش بزند و آب اضافی آن برود. و نمک میزنیم و باز به خورش اضافه میکنیم.

رب گوجه را با مقداری روغن خوب تفت میدهیم به اندازه حدودا 1 لیوان یا 2 لیوان آب به ان اضافه کنیم تا بجوشد نمک اضافه میکنیم

و روی خورشت میریزیم

لیمو عمانی سوراخ کرده و اضافه میکنیم

سیب زمینی های گرد بریده شده را نیز اضافه میکنیم میگذاریم تا بپزد.

[ ۱۳٩۱/۱٢/۱٤ ] [ ٢:٥٦ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

 

d3156_Photo0034.jpg

کیک رژیمی

به مقداری زیادی شیره خرما در خونه داشتیم گشتم که یک عدد کیک پیدا کنم که ته این شیره های خرما  بالا بیاد ، بالاخره یافتم "کیک رژیمی خرمایی" کیف میده یه لیوان شیر یا چای بزاری کنارش و ههمممممم.از خود راضی

a5187_ax002.jpg

 

 

* نکته از ستاره : قالب صبحانه 18 *11 سانت به ارتفاع 6 سانت است! این کیک زیاد پف نمیکند

*نکته از ستاره: برای خارج کردن کیک از حالت رژیمی: جا داره که دو الی سه قاشق غذا خوری همراه با شیره خرما به مواد کیک روغن مایع اضافه کنیم.زبان

دستور در ادامه مطلب...


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۱٢/۱۳ ] [ ٦:٠٥ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

خورش کله گنجشکی

خب این از اون غذاهای نوستالژیک که من همیشه از بچگی عاشقش بودمنیشخند یه خورش که گوشتهای قلقلی اندازه گردو با سیب زمینی آبپز داره.

گوشت چرخ شده 500 گرم

پیاز 2 عدد متوسط رنده شده یا پوره شده+ 2 یا 3 عدد نگینی شده.

گوجه فرنگی 5 یا 6 عدد خرد شده یا پوره شده

نمک / فلفل قرمز و سیاه / زردچوبه به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن پیازها

سیب زمینی 3 یا 4 عدد متوسط خلالی شده درشت

رب گوجه 4 یا 5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پیازهایی که نگینی شدند رو با روغن(!) نیمه سرخ میکنیم

گوشت رو با پیازهای که رنده شدند مخلوط میکنیم نمک میزنیم من کمی فلفل سیاه هم میزنم. و قلقلی هایی به اندازه کمی بزرگتر گردو یا همون اندازه درست میکنیم/ قلقلی هامون روی پیازها سرخ شده میچینیم زرد چوبه فلفل سیاه و قرمز میزنیم در قابلمه میزاریم تا خوب بپزند.

گوجه که خرد کردیم رو میجوشونیم و نمک میزنیم.

گوشت ها پختند گوجه رو بهشون اضافه میکنیم چند جوش که خورد آب جوشیده رو اضافه میکنیم

رب گوجه رو با مقداری روغن خوب تفت میدیم تا رنگش قرمززززززز بشه. اونم اضافه میکنیم.

سیب زمینی ها رو هم چنین اضافه کرده  تا چند تاجوش خورد سریع لیمو عمانی رو بندازید که سیب زمینی ها واسه خودشون زیادی له نشن!(نکته از تجربیات مامان خانمگاوچران)

خب دیگه سیب زمینی ها رو وقتی با چنگال تستشون کردیم دیدیم پخته شدن غذامون آمادست.

[ ۱۳٩۱/۱٢/۱٢ ] [ ۱:۳۸ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

خورش قیمه

مرغ تکه شده

لپه 200 گرم

رب گوجه 4-5 قاشق پر

پیاز 3 عدد بزرگ

سیب زمینی 3 عدد متوسط

آب حدودا 2 لیتر (به نظرم کم کم آب اضافه کنید بهتره همشو یجا نریزید)

زردچوبه فلفل نمک دارچین ادویه به میزان لازم

 

از صبح لپه ها رو خیس میدیم چند بار هم آبشون عوض میکنیم.

پیازها را نگینی کرده سرخ میکنیم مرغ ها را اضافه میکنیم در ظرف را میگذاریم تا مرغ ها سفید شوند بعد روی آنها زردچوبه فلفل قرمز سیاه دارچین ادویه ( من برای مرغ هرچیز خوش بویی دم دستم باشه میریزم مثل ادویه مرغ / ادویه جریه / گلپر) در ظرف رو میزاریم / میریم سیب زمینی هامون رو پاک میکنیم. و خلال درشت میکنیم میزاریم توی آب سرد بمونه..

مرغ ها رو تفت میدیم و آب حدودا 2 لیتر بهش اضافه میکنیم بعد از اینکه مرغ ها پخته شدند لپه ها رو میریزیم تا بپزند.. پختن همین لپه ها واسه من نزدیک 1 ساعت طول کشید!

بعد از پخت لپه ها نمک بریزید.

رب گوجه رو با روغن خوب تفت بدید تا رنگش قرمزززززز بشه / بعد پخت لپه ها و نمک رب تفت داده شده  رو اضافه کنید

لیمو عمانی رو با چنگال سوراخ کنید و بندازید توی خورش تا ترشی بگیره

سیب زمنی ها رو اگر میخوید آبپز بزارید توی خورش باشن اضافه میکنیم میزاریم مغز پخت بشن / خب دیگه خورش قیمه مون که بامرغ(!) درست کردیم آمادست

[ ۱۳٩۱/۱٢/٩ ] [ ۳:٤٤ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

ته چین مرغ

y3793_Image000.jpg

 بالاخره خودم ته چین درست کردم خجالت


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۱٢/۸ ] [ ۱۱:٥٢ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

نان قندی قزوین ( نان شکوفه )

f1227_Photo0031.jpg

 

 مواد رو از همون اول 2 بخش کردم و بعد از همزدن روغن و شکر پودر کاکائو مقداری اضافه کردم

موقع گلوله کردن خمیر  یکم دستم رو چرب کردم !

من حدودا 35 دقیقه گذاشتم توی فر موند اما دفعه های بعد 20 دقیقه میزارم و بعدش میزارم توی فر خاموش بمونه

این شیرینی فکر کنم یه حالت ترد و شکننده باید داشته باشه واسه من مغزش یکم سفت شده بود!

دستور اصلی در ادامه مطلب



ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۱٢/۸ ] [ ۱۱:۱٩ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]

خورش بادمجان

گوشت 1 کیلو

پیاز 3 عدد بزرگ

گوجه 6-7 عدد متوسط

رب گوجه 3-4 قاشق غذاخوری

بادمجان 5-6 عدد متوسط

لیمو عمانی 3 عدد

نمک //  فلفل قرمز و سیاه // زردچوبه //  ادویه

پیازها را نگینی کرده و سرخ میکنیم گوشت را اضافه میکنیم تفت که خورد و گوشت ها سفید رنگ شدند

فلفل و زردچوبه و ادویه رو اضافه میکنیم

در ظرف را میگذاریم تا گوشت ها مقداری بماند بعد آب جوشیده حدودا 2 لیتر به اون اضافه میکنیم و میگذاریم گوشت ها خوب پخته شوند

  • موقع پخت گوشت به هیچ عنوان نباید نمک یا رب یا گوجه به اون اضافه کنیم وگرنه گوشت نا پخته ( به قول خودمون نَپَزا ) (:دی) میشه!

وقتی گوشت خوب پخته شد نمک اضافه میکنیم.

گوجه ها رو که قبلا خورد کرده بودیم و پختیم میتونیم 1 قاشق نمک هم بزنیم بهشون. اضافه میکنیم چند قل که خورد

رب گوجه رو با روغن خوب سرخ میکنیم تا رنگش قرمز بشه / هم اضافه میکنیم.

لیمو عمانی ها رو میشوریم و با چنگال سوراخ میکنیم و میاندازیم توی خورش (میشه بجای اون آب غوره یا رب انار هم اضافه کرد)

خب دیگه تا اینجا خورشت بدون بادمجان آماده است

بادمجانهایی که پاک کردیم و به بلندا برش زدیم و نمک زدیم و آبی شستیم و سرخ کردیم به خورش اضافه میکنیم.

  • توصیه من اینه غذاهایی که بادمجان برش خورده دارن توی یه ماهیتابه درست کنید بهتره واسه خاطر اینکه بادمجون هاش روی هم ریخته نشه و واسه سرو در ظرف اصلی بادنجانها له نشن!
[ ۱۳٩۱/۱٢/۸ ] [ ۱۱:۱٠ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]

ژله بروکن گلاس ( Broken glass ) یا همون خرده شیشه یه ژله رنگی رنگی خوشگل مژه

ژله در رنگهای مختلف

برای قرمز = انار یا توت فرنگی

زرد = لیمو یا آناناس

سبز = طالبی یا سیب

بنفش = انگور

آبی = بلوبری

1 بسته ژله آلوئورا

بستنی پاستوریزه 1 لیوان

 

خوب بسته به اندازه ظرفتون باید بدونید چند بسته ژله لازم دارید واسه بیس سفید آلوئورا تقریبا یک و نیم تا دو لیوان و واسه هر کدوم از ژله های خرد شده یک لیوان آب لازمه.

هر کدوم از ژله های رنگی رو با یه لیوان آب جوش حل کرده روی بخار کتری بگذارید تا خوب تمام ذرات ژله حل بشن ژله های رنگی رو در ظرف بریزید و بزارید یخچال تا خوب خودشون رو بگیرند ( من خودم عصر درست کردم و تا شب گذاشتم موندند)

ژله های رنگی رو مربعی برش میزنیم و به کمک کفگیر یا قاشق  متونید اونا رو از ظرف خالی کنید

 

خب الان میریم سراغ آلوئورا با نیم لیوان یا یک لیوان آب جوش خوب حلش میکنیم مثل ژله های قبلی حالا لیوان بستنی که از قبل گذاشتیم بیرون تا همدما با محیط بشه رو زمانی که گرمای ژله از بین رفت ( نگران بستن ژله نباشید به این زودیا خودشو نمیگیره) بستی رو به اون اضافه میکنیم میتونید بستنی رو بیشتر بریزید اما از حالت ژله ای بودن ، ژله هاتون کمتر میشه .

بصورت نامرتب برش ها رو توی ظرف اصلی بریزید و در آخر ژله بیس رو در ظرف بریزید. بگذارید یخچال 4-5 ساعتی بمونه تا خوب خودشو بگیره.

* یه ترفند بگم میتونید ظرفهاتون رو سلفون بکشید تا راحت ژله رو از قالب بیرون بیارید و برای هر برش  ژله چاقو رو با آب گرم بشورید و برش بزنید (مرسی از طیبه جون)

اینم ژله خرده شیشه من نیشخند

Broken glass

t9381_jelleybroken.jpg      q4548_jelleybroken1.jpg

[ ۱۳٩۱/۱٢/٦ ] [ ۱٢:٥٢ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

پلو باقالی

u3489_Photo0031.jpg

برنج ---- 4 لیوان

باقالی ----- 2 لیوان

شوید / جعفری / شنبلیله ---- من مقدارشو چشمی ریختم نمیخواستم  برنج سبز باشه!

سیر خرد شده --- 6-7 حبه

نمک / فلفل قرمز / زردچوبه / دارچین----- به مقدار لازم

 

باقالی ها خیس میدیم بعد از یه ساعت با آب میپزیمشون/  همزمان آب برنج هم میگذاریم برنج ها رو در آب نمک در حال جوش ریخته کمی هم زرد چوبه میریزیم من چون نمیخواستم خیلی زرد رنگ باشه زردچوبه ها رو از بالای آب برنج رد کردم زبان

آخرای پخت برنج باقالی ها رو میریزیم توی برنج

خوب موقع آبکش برنج سبزی و فلفل و دارچین اضافه میکنیم

سیر ها رو وسط برنج میگذاریم میزاریم دم بکشه

[ ۱۳٩۱/۱٢/٥ ] [ ۱٠:۱۸ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

دمی گوجه

g4738_Photo0029.jpg

 

 برنج 2 لیوان

گوجه 6-7 عدد متوسط

پیاز 2 عدد متوسط

آب 4 لیوان

سیب زمینی 2 عدد متوسط

رب 1 قاشق غذا خوری

نمک فلفل زردچوبه روغن به مقدار لازم

 

پیازها را خرد کرده و تفت میدهیم نصف گوجه ها را پوره کرده و نصف دیگر را خرد میکنیم و به پیازهای نسبتا سرخ شده اضافه میکنیم و زردچوبه و فلفل و نمک اضافه میکنیم.

میگذاریم تا آب گوجه ها گرفته شود رب را اضافه میکنیم

سیب زمینی ها را کمی در روغن تفت میدهیم.

آب را به مواد اضافه کرده و میگذاریم جوش بیاید برنج ها رو اضافه میکنیم چند جوش که زد سیب زمینی ها رو اضافه میکنیم.( آررووم برنج رو هم می زنیم که ته نگیره!)

بعد از چند جوش دیگر آب برنج که کم شد برنج رو از دور ظرف به طرف وسط میاریم و مثل کوه میکنیم . در ظرف رو میگذاریم و شعله را کم میکنیم میگذاریم تا آب برنج چیده شود و برنج دم بکشد.

[ ۱۳٩۱/۱٢/٥ ] [ ۱٠:٠٦ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

شیرینی کره ای

 

a2439_Photo0022.jpg

95 گرم آرد ---- 60 گرم کره --- پودر شکر الک شده 40 گرم ---- تخم مرغ یک زرده --- وانیل نوک چاقو

کره نرم شده + پودر شکر با همزن میزنیم تا کرم رنگ و لطیف شود

زرده و وانیل اضافه میکنیم

آرد کم کم میریزیم در حد مخلوط شدن ورز میدیم

20 دقیقه در پلاستیک در یخچال استراحت میدیم . قالب میزنیم و فر دمای 180 درجه  10-15 دقیقه میگذاریم.

[ ۱۳٩۱/۱٢/٢ ] [ ٧:٢٢ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

 

شیرینی قزوینی نان چایی با تزیین پودر نارگیل

y81_Photo0023.jpg

 دستور این شیرینی رو مستقیم اینجا میزارم البته من پوست پرتقال نزدم / هل و وانیل زدم

یک ششم مواد درست کردم موقع استراحت خمیر یه مقداری روغن پس داد و به نظر خواهرم بعد از کاملا سرد شدنشون شیرینی شون زیاده! قراره یه بار دیگه به مقدارهای کمتر روغن و شکر تست کنیم اگر خوب بود میام اعلام میکنم!

8 اسفند

این دستور رو 10 گرم از روغن و شکرش کم کردیم البته کره اضافی نکردیم تغییری در بافتش نسبت به قبلی حس نکردیماین دفعه رنده پوست پرتقال زدم خیلی خوش عطر شده بود

به بخشی از خمیر 1 قاشق چایی خوری پودر کاکائو اضافه کردیم

مواد برای تهیه 40 عدد نان چایی

آرد 334 گرم

پودر قند 75 گرم

روغن جامد منسجم شده 155 گرم

زرده 1 عدد

ماست 59 گرم

پکینگ پودر نوک چاقو

وانیل نوک چاقو

پوست پرتقال

نتیجه

c5124_Photo0032.jpg

 

 دستور اصلی در ادامه مطلب...


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۱٢/٢ ] [ ٧:۱٩ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

 

شیرینی نخوچی

r3855_Photo0025.jpg

دستور این شیرینی رو مستقیم اینجا میزارم البته من زعفران نزدم / 1 قاشق غذا خوری گلاب اضافه کردم.

 دستور اصلی در ادامه مطلب...


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۱٢/٢ ] [ ٧:۱٥ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

  سالاد الویه

x3993_Photo0028.jpg

سالاد الویه تزیین توپی

r9724_Photo0027.jpg

 

 

سالاد اولیه که معرف حضورتون هست. من عین موادی که استفاده داشتم مینویسم ببخشید که بلد نیستم مطالبم رو آب و تاب بدمو مرحله به مرحله عکس بزارم

آخه اینجا یه آرشیو واسه خودمم میشه واسه روزهای مبادا نیشخند

مرغ آبپز نصف سینه و دوتا بال (!)اگر تماما سینه مرغ استفاده کنید بهتره { ژامبون هم میتونید استفاده کنید}

سیب زمینی آبپز 3 عدد نسبتا بزرگ

تخم مرغ آبپز 2 عدد

خیار شور وزنشون نمیدونم من چشمی یه بشقاب غذا خوری پر میکنم و مصرف میشه!

نخود فرنگی بستگی به ذایقه خودتون کم یا زیاد من زیاد دوست دارم!

هویج آبپز 2 عدد متوسط

سس مایونز چقدر بگم که خدا راضی باشه! کلا ، حدود 300گرم فکر کنم استفاده شد .

هویج و فلفل دلمه واسه تزیین

 

خب خیلی راحت

سیب زمینی ها رو بعد از پوست گرفتن با دیزی کوب یا هر چیز دیگه له کنید { میتونید رنده کنید}

خیار شور و هویج ها رو نگینی کنید نصف یه هویج رو گذاشتم واسه شکوفه ها من با قالب نخودچی شکوفه زدم.

گوشت رو ریش ریش کنید

خب الان گوشت و خیارشور و هویج و نخودفرنگی اضافه میکنیم

من واسه اینکه خیلی مواد سفت بود یکی دو قاشق غذا خوری آب نخود فرنگی ریختم البته دیگه نمک به موادم نزدم

ریختم توی ظرف یه لایه سس روش زدم و تزیین کردم

 

واسه اون مدل توپی از اینجا ایده گرفتم و کمی از سیب زمینی از اول جدا کردم

[ ۱۳٩۱/۱٢/٢ ] [ ٧:۱۳ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها