من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

واقعا این دغدغه همه خانماست

صبح که چشمام رو باز میکنم مامانم میگه خــــــــــــــــــب امروز چی بپزم؟متفکر

منم : نیدونم خمیازه

از بس بچه خوبی هستم مامانم هرچی بهمون داده و گفته همینه که هست دیگه به خوردن همه غذایی عادت دارم (متدهای تربیت فرزند خنثی)

 

خب از اونجایی که من خودمم از وقتی دستم به آشپزخونه رسیده با همین مشکل مواجه شدم و اینکه من در عصر تکنولوژی زندگی میکنم نیشخند میام سراغ نت چندین وب اپلیکیشن یافتم که با ما در انتخاب غذا و دسر و پیش غذا کم شایانی میکنه

حالا بگرد کمک شایان رو پیدا کن زبان

خب من معمولا به هر دستوری در نت اعتماد نمیکنم به یه سری از اونا که اعتماد دارم در پیوندهای وبم اضافه کردم

اما لیست چی پزم ها رو میگذارم...

http://chibepazam.com/    چی بپزم

http://chibepazam.roozmenu.com/   چی بپزم روزمنو (مورد تایید من)

http://chibepazam.ir/   چی پبزم

http://emshab.ir/  سایت امشب برای چی بپزم / چی بخرم / کی بیدار بشم؟

http://shamchidarim.com/  شام چی داریم؟

[ ۱۳٩٢/۱/٢٧ ] [ ۱٠:٤۱ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]

این سوپ رو وقتی مریض هستیم سرما خورده که نیاز به بُخور هم باشه مامانم درست میکنه نمیدونم واقعا هیچی نداره اما چرا اینقدر داغ داغ خوردنش برام مزه داره!

شرمنده که نتونستم عکسی ازش بزارم ناراحت

ولی دستورشو میگم خیلی آسونه

مواد لازم

پیاز

آرد سبوس دار (آرد کندم / آرد نانوایی)

فلفل قرمز نمک زرد چوبه

آب

 

طرز تهیه:

پیاز رو خرد میکنیم و سرخش میکنیم البته خیلی تیره رنگ نشه بهتره اگر هم تیره شد مشکلی نداره(!)

زردچوبه و فلفل و نمک اضافه میکنیم

آب + آرد رو باهم مخلوط کنید و به پیازها اضافه میکنیم هم مزنیم و میگذاریم تا کمی خودشو بگیره.

خب دیگه آمادست لان میتونید با بخار اون بُخور کنید و بعدش یه کاسه داغ از اون بخورید به همین سادگی!

[ ۱۳٩٢/۱/٢٧ ] [ ۱٠:٢٥ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]

بلاخره یافتمممممممم

l6179_ax016.jpg

کیک یزدی اصل

 من فراموش کردم روی خمیر کیک + با چاقو روغنی بزنم افسوس

دستور در ادامه مطلب


ادامه مطلب
[ ۱۳٩٢/۱/٢٧ ] [ ۱٠:٠٩ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]

بسکویتی با قدمت ، ترد و شکننده....

با نصف مواد درست کردم و یه سینی 20 در 20 پر شد! جهت تست

اما از این ببعد تصمیم گرفتم شیرینی پزی رو کمتر کنم!

 

دستور از تستر لازمه بگم در کارگاه آشپزسازی هم دستو هست اما چون اندازه ها به لیوان و پیمانه بود ترسیدم درست کنم اما فکر میکنم مشابه هم باشن.

در کارگاه خوندم که اگر روی کوکی ها پف پفی میشه به دلیل درجه غیر استاندارد فر هست! اما من با فر داغون خودمون که درست کردم فقط یکی دوتا از کوکی ها یه کوچولو با این مشکل مواجه شدند!


ادامه مطلب
[ ۱۳٩٢/۱/٢٢ ] [ ٤:۳٧ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

همممم عجب عطر پرتقالی

این کاپ کیک رو از تستر درست کردم و بسی خوشحال شدم که چنین کاپ کیکی ساختم و از بافتی که داشت کلی کیف کردم.

فقط هم از چنگال برای درست کردنش استفاده کردم

y7595_Photo0048.jpg


ادامه مطلب
[ ۱۳٩٢/۱/٢٢ ] [ ۳:۱٠ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]

l7128_Photo0043.jpg

a787_Photo0042.jpg

b2781_Photo0041.jpg

m5547_Photo0040.jpg

g843_Photo0039.jpg

j3721_Photo0038.jpg

t549_Photo0037.jpg

[ ۱۳٩٢/۱/۱ ] [ ۱۱:٥٩ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]

ملکه بادام

e8131_Photo0041.jpg

مواد لازم برای سینی 30*40

آرد 375 گرم

پودر قند 125 گرم

روغن جامد 170 گرم

تخم مرغ کامل 2 عدد

هل نصف ق چ

خامه 50 گرم

بیکینگ پودر نصف ق چ

مواد رویه:

عسل 200 گرم

خلالی بادام 200 گرم

کره 75 گرم

خامه 50 گرم

شکر 100 گرم

زعفران آب کرده 2 ق غ

طرز تهیه:

پودر قند را و روغن را باهمزن میزنیم سیس تخم مرغ ها + وانیل را اضافه میکنیم بعد خامه و در آخر مواد خشک هم میزنیم تا مواد یکدست شوند.

کف سینی چرب کرده و مواد را بطور یکنواخت پهن میکنیم در طبقه وسط فر 170 درجه 10 دقیقه تا دور خمیر طلایی شود.

مواد رویه را در قابلمه ریخته به مدت 5 دقیقه میگذاریم بجوشد بعد روی خمیر میریزیم و دوباره در فر دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه میگذاریم تا رویه آن طلایی شود

بعد از سرد شدن برش میزنیم.

مجله هنر آشپزی

[ ۱۳٩٢/۱/۱ ] [ ۱۱:٤٧ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها