من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

امروز ناهار کباب دیگی به روایتی کباب آبی داریم. سریع آماده میشه و جون میده واسه مواقعی که وقت تنگه.

نیم کیلو گوشت چرخ شده

3 عدد پیاز متوسط

گوجه 4 یا 5 عدد حلقه شده

رب گوجه 3 قاشق غذا خوری

زرد چوبه / نمک / فلفل سیاه / سماق به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیازها را رنده کنید و گوشت را با ان مخلوط کنید کمی نمک بریزید حواستون باشه چون الان گوشت آبدار هست زیاد نمک نریزید که موقع پختن غذاتون شور بشه!مثلا 1 قاشق چایی خوری کافی هست چون موقع پختن سماق هم استفاده میکنیم که جایگزین خوبی بجای نمک هست.

خب الان توی ماهیتابه کمی آب بریزید بزار کمی بجوشه.الان شما باید گوشت را به اندازه دلخواه بگیرید(مثل اینکه میخواید شامی کباب درست کنید کمی ضخیم تر) و توی ماهیتابه بزارید یه سمت که پخته شد اونها رو بر عکس کنید تا سمت بالایی هم پخته بشه. زرد چوبه و سماق و مقداری فلفل سیاه روشون بریزید و درب ظرف بزارید.

حالا گوجه ها رو بطوری که خیلی ظریف و یا خیلی ضخیم نباشند حلقه کنید.

رب گوجه رو هم با آاب داخل یه لیوان مخلوط کنید اینجا هم میتونید کمی زرد چوبه و فلفل سیاه اگر غذا نمک هست کمی نمک اضافه کنید.

خب دیگه وقتی گوشتها پخته شدند (دقت کنید که آب موقع پختن باید بخار بشه و کمی از اون ته ظرف بمونه اون وقت گوجه هار اضافه کنید) گوجه ها رو روی گوشت ها بچینید زیاد هم نمی خواد دقت کنید! بزارید کمی گوجه ها نرم بشن وقتی دیدید گوجه ها هم نرم شدند رب به اون اضافه کنید و در ظرف بزارید

5 دقیقه تحمل کنید

غذای شما آماده سرو است.

[ ۱۳٩٠/۸/۳ ] [ ٢:٠۳ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها