من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

دلمه برگ مو

مواد لازم:

 

برنج خیس خرده 1 لیوان

نخود 1 لیوان

کشمش 1 لیوان

برگ مو 1 کیلو

گوشت چرخ شده نیم کیلو

پیاز 4 عدد متوسط

هل 1 عدد

فلفل و دارچین و زردچوبه و زعفران و نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برگ ها را شسته و در آب می جوشانیم تا نرم شود.

نخودهایی که جداگانه پخته ایم با برنج های آبکش شده را مخلوط میکنیم.

پیازها را با مقداری روغن تفت میدهیم تا طلایی شود گوشت را اضافه میکنیم نیم پخت که شد نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم. کشمش های پخته شده را به گوشت اضافه میکنیم.

حال تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم و زعفران را به آن اضافه میکنیم.

برگها را آبکش کرده و مخلوط را وسط برگ گذاشته و آن را می بندیم و کف قابلمه را برگ پهن میکنیم تا مانع از سوختگی دلمه در کف قابلمه شودو سپس دلمه ها را می چینیم.

در آخر یک ظرف روی دلمه ها گذاشته و تا سطح روی آنها آب می ریزیم.هل درسته در قابلمه گذاشته و میگذاریم بپزند تا آب آن تبخیر شود.

شیره تمر هندی را گرفته و رب انار و شکر و مقداری روغن با هم مخلوط میکنیم، بعد از پخت آن را روی دلمه ها ریخته تا طعم دار شوند. بعد از 20 دقیقه دلمه ها آماده سرو هستند.

s5361_DSC_0930a.jpg

*برای تزیین آلو بخارا و نخود فرنگی گذاشتم

[ ۱۳٩۱/٢/٢٤ ] [ ۱۱:٠۳ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها