من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

سلام امروز فلافل داشتیمخجالت

مواد لازم

نخود یا باقلا یک لیوان

سیب زمینی نیمه آپیز یک عدد کوچک

تخم مرغ 1 عدد

نمک فلفل قرمز و سیاه زردچوبه پودر سیر به اندازه لازم

پیاز 1 عدد متوسط

پکین پودر 1 یا 2 قاشق چایی خوری

آرد 2 یا 3 قاشق غذا خوری

حالا طرز تهیه

نخودها رو خیس کرده وآبکش کرده سپس چرخ میکنیم و سیب زمینی ها رو همین طور.

پیاز رو رنده میکنیم یا با غذا ساز خوب پوره میکنیم به مخلوط اضافه میکنیم

تخم هارو اضافه میکنیم

نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه میکنیم

زرد چوبه باید به قدر ی باشه که بعد از هم زدن مخلوطمون زرد رنگ شده باشه

آرد هم اضافه میکنیم

خب حالا در یه ظرف کوچیک روغن میریزیم و فلافل ها رو باید در روغن فراوون سرخ کرد.

اولی رو تستی بزارید اگر خوب دراومد و پخش نشد بقیه رو هم قالب بزنید

اگر پخش شد:

به دلیل نداشتن چسبندگی مواد هست که پیشنهاد میکنم اول آرد قاشقی اضافه کنید / اگر باز نشد یه تخم مرغ اضافه کنید.

برای خوشمزه تر شدن میتونید فلفل بیشتر بریزیدچشمک

[ ۱۳٩۱/۱٠/٢٧ ] [ ٦:٠٧ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها