من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

  سالاد الویه

x3993_Photo0028.jpg

سالاد الویه تزیین توپی

r9724_Photo0027.jpg

 

 

سالاد اولیه که معرف حضورتون هست. من عین موادی که استفاده داشتم مینویسم ببخشید که بلد نیستم مطالبم رو آب و تاب بدمو مرحله به مرحله عکس بزارم

آخه اینجا یه آرشیو واسه خودمم میشه واسه روزهای مبادا نیشخند

مرغ آبپز نصف سینه و دوتا بال (!)اگر تماما سینه مرغ استفاده کنید بهتره { ژامبون هم میتونید استفاده کنید}

سیب زمینی آبپز 3 عدد نسبتا بزرگ

تخم مرغ آبپز 2 عدد

خیار شور وزنشون نمیدونم من چشمی یه بشقاب غذا خوری پر میکنم و مصرف میشه!

نخود فرنگی بستگی به ذایقه خودتون کم یا زیاد من زیاد دوست دارم!

هویج آبپز 2 عدد متوسط

سس مایونز چقدر بگم که خدا راضی باشه! کلا ، حدود 300گرم فکر کنم استفاده شد .

هویج و فلفل دلمه واسه تزیین

 

خب خیلی راحت

سیب زمینی ها رو بعد از پوست گرفتن با دیزی کوب یا هر چیز دیگه له کنید { میتونید رنده کنید}

خیار شور و هویج ها رو نگینی کنید نصف یه هویج رو گذاشتم واسه شکوفه ها من با قالب نخودچی شکوفه زدم.

گوشت رو ریش ریش کنید

خب الان گوشت و خیارشور و هویج و نخودفرنگی اضافه میکنیم

من واسه اینکه خیلی مواد سفت بود یکی دو قاشق غذا خوری آب نخود فرنگی ریختم البته دیگه نمک به موادم نزدم

ریختم توی ظرف یه لایه سس روش زدم و تزیین کردم

 

واسه اون مدل توپی از اینجا ایده گرفتم و کمی از سیب زمینی از اول جدا کردم

[ ۱۳٩۱/۱٢/٢ ] [ ٧:۱۳ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها