من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

شیرینی قزوینی نان چایی با تزیین پودر نارگیل

y81_Photo0023.jpg

 دستور این شیرینی رو مستقیم اینجا میزارم البته من پوست پرتقال نزدم / هل و وانیل زدم

یک ششم مواد درست کردم موقع استراحت خمیر یه مقداری روغن پس داد و به نظر خواهرم بعد از کاملا سرد شدنشون شیرینی شون زیاده! قراره یه بار دیگه به مقدارهای کمتر روغن و شکر تست کنیم اگر خوب بود میام اعلام میکنم!

8 اسفند

این دستور رو 10 گرم از روغن و شکرش کم کردیم البته کره اضافی نکردیم تغییری در بافتش نسبت به قبلی حس نکردیماین دفعه رنده پوست پرتقال زدم خیلی خوش عطر شده بود

به بخشی از خمیر 1 قاشق چایی خوری پودر کاکائو اضافه کردیم

مواد برای تهیه 40 عدد نان چایی

آرد 334 گرم

پودر قند 75 گرم

روغن جامد منسجم شده 155 گرم

زرده 1 عدد

ماست 59 گرم

پکینگ پودر نوک چاقو

وانیل نوک چاقو

پوست پرتقال

نتیجه

c5124_Photo0032.jpg

 

 دستور اصلی در ادامه مطلب...


 

مواد لازم:

آرد                                     ۲کیلو

پودر قند                                ۵۰۰گرم

روغن جامد                            ۱کیلو

زرده تخم مرغ                        ۶عدد

بکینگ پودر                              ۱قاشق مرباخوری

پودر هل                                  ۱قاشق غذاخوری سرپر

ماست پرچرب                           ۳۵۰گرم

مواد برای رویه شیرینی...

زرده تخم مرغ                         ۳عدد

زعفران                                  یک دوم قاشق چایخوری

خامه                                     ۱قاشق چایخوری

کنجد                                    به مقدار لازم

 طرز تهیه:

۱.روغن جامد+پودر قند رو در کاسه ای میریزیم(من از ۲۰۰گرم کره هم استفاده کردم) و خوب با همزن میزنیم تا یکدست و کرم رنگ بشه.

 

 

 

۲.بعد از اینکه خوب یکدست شدن پودر هل+زرده های تخم مرغ+(در صورت تمایل رنده پوست پرتقال)رو هم اضافه و دوباره با همزن شروع میکنیم به همزدن تا خوب با هم مخلوط بشن.

 

۳.ماست+بکینگ پودر رو با هم مخلوط و به مواد اضافه میکنیم. 

 

 

۴.بعد از مخلوط کردن ماست حالا نوبت میرسه به آرد کم کم اضافه و با دست مخلوط میکنیم و کمی هم ورز میدیم.فقط در حدی که آرد به خورد مواد بره(خیلی ورز ندین چون به روغن میافته و خمیر سفت میشه.)*

 

 

 

 

۵.خمیر رو به صورت گلوله درمیاریم و بعد روی خمیر رو میپوشونیم و نیم ساعت استراحت میدیم. 

 

 

 

 

۶.در این فاصله تا خمیر استراحت کنه زرده تخم مرغ+زعفرون+خامه رو در ظرفی میریزیم و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن. 

 

 

 

 

 ۷.خمیر رو در سطح صافی با وردانه باز و قالب میزنیم.

 

 

 

 

 ۸.در سینی فر میچینیم و حالا از مخلوط زرده روی شیرینی ها میمالیم و بعد هم مقداری کنجد روش میریزیم و بعد در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰درجه قرار میدیم.(اگه خواستین روی شیرینی هاتون خوشرنگ تر بشه گریل رو روشن کنید)*

 

 

 

نکته:

۱.حتما یکربع قبل فر رو روشن کنید تا گرم بشه.*

۲.حتما آرد+پودر قند رو الک کنید.*

۳.شیرینی ها رو در ظرف دربسته و در جای خنک قرار بدین.*

 

 

 

 

[ ۱۳٩۱/۱٢/٢ ] [ ٧:۱٩ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها