من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

دمی گوجه

g4738_Photo0029.jpg

 

 برنج 2 لیوان

گوجه 6-7 عدد متوسط

پیاز 2 عدد متوسط

آب 4 لیوان

سیب زمینی 2 عدد متوسط

رب 1 قاشق غذا خوری

نمک فلفل زردچوبه روغن به مقدار لازم

 

پیازها را خرد کرده و تفت میدهیم نصف گوجه ها را پوره کرده و نصف دیگر را خرد میکنیم و به پیازهای نسبتا سرخ شده اضافه میکنیم و زردچوبه و فلفل و نمک اضافه میکنیم.

میگذاریم تا آب گوجه ها گرفته شود رب را اضافه میکنیم

سیب زمینی ها را کمی در روغن تفت میدهیم.

آب را به مواد اضافه کرده و میگذاریم جوش بیاید برنج ها رو اضافه میکنیم چند جوش که زد سیب زمینی ها رو اضافه میکنیم.( آررووم برنج رو هم می زنیم که ته نگیره!)

بعد از چند جوش دیگر آب برنج که کم شد برنج رو از دور ظرف به طرف وسط میاریم و مثل کوه میکنیم . در ظرف رو میگذاریم و شعله را کم میکنیم میگذاریم تا آب برنج چیده شود و برنج دم بکشد.

[ ۱۳٩۱/۱٢/٥ ] [ ۱٠:٠٦ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها