من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

خورش بادمجان

گوشت 1 کیلو

پیاز 3 عدد بزرگ

گوجه 6-7 عدد متوسط

رب گوجه 3-4 قاشق غذاخوری

بادمجان 5-6 عدد متوسط

لیمو عمانی 3 عدد

نمک //  فلفل قرمز و سیاه // زردچوبه //  ادویه

پیازها را نگینی کرده و سرخ میکنیم گوشت را اضافه میکنیم تفت که خورد و گوشت ها سفید رنگ شدند

فلفل و زردچوبه و ادویه رو اضافه میکنیم

در ظرف را میگذاریم تا گوشت ها مقداری بماند بعد آب جوشیده حدودا 2 لیتر به اون اضافه میکنیم و میگذاریم گوشت ها خوب پخته شوند

  • موقع پخت گوشت به هیچ عنوان نباید نمک یا رب یا گوجه به اون اضافه کنیم وگرنه گوشت نا پخته ( به قول خودمون نَپَزا ) (:دی) میشه!

وقتی گوشت خوب پخته شد نمک اضافه میکنیم.

گوجه ها رو که قبلا خورد کرده بودیم و پختیم میتونیم 1 قاشق نمک هم بزنیم بهشون. اضافه میکنیم چند قل که خورد

رب گوجه رو با روغن خوب سرخ میکنیم تا رنگش قرمز بشه / هم اضافه میکنیم.

لیمو عمانی ها رو میشوریم و با چنگال سوراخ میکنیم و میاندازیم توی خورش (میشه بجای اون آب غوره یا رب انار هم اضافه کرد)

خب دیگه تا اینجا خورشت بدون بادمجان آماده است

بادمجانهایی که پاک کردیم و به بلندا برش زدیم و نمک زدیم و آبی شستیم و سرخ کردیم به خورش اضافه میکنیم.

  • توصیه من اینه غذاهایی که بادمجان برش خورده دارن توی یه ماهیتابه درست کنید بهتره واسه خاطر اینکه بادمجون هاش روی هم ریخته نشه و واسه سرو در ظرف اصلی بادنجانها له نشن!
[ ۱۳٩۱/۱٢/۸ ] [ ۱۱:۱٠ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها