من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

نان قندی قزوین ( نان شکوفه )

f1227_Photo0031.jpg

 

 مواد رو از همون اول 2 بخش کردم و بعد از همزدن روغن و شکر پودر کاکائو مقداری اضافه کردم

موقع گلوله کردن خمیر  یکم دستم رو چرب کردم !

من حدودا 35 دقیقه گذاشتم توی فر موند اما دفعه های بعد 20 دقیقه میزارم و بعدش میزارم توی فر خاموش بمونه

این شیرینی فکر کنم یه حالت ترد و شکننده باید داشته باشه واسه من مغزش یکم سفت شده بود!

دستور اصلی در ادامه مطلب



 

 

مواد لازم:

آرد صرفه                       ۱کیلو

پودر شکر                      ۵۰۰گرم

روغن جامد                   ۵۰۰گرم

پودر هل                        ۱قاشق مرباخوری

بکینگ پودر                    ۱قاشق مرباخوری

خشخاش                      به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱.روغن جامد+پودرهل را با دست مالش میدهیم تا کاملا صاف و یکدست شود.

 

 

 

۲.پودر شکر را کم کم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

 

 

۳.تا زمانیکه پودرشکر کاملا صاف و یکدست شود.

 

 

 

۴.در مرحله آخر آرد را کم کم به مایه اضافه میکنیم و بعد خوب ورز میدهیم.

 

 

 

۵.خمیر آماده شده را به صورت گلوله درآورده و روی آنرا پوشانده و به مدت ۴تا۵ساعت استراحت میدهیم.

 

 

 

۶.بعد از استراحت دوباره کمی خمیر را ورز دهید و به اندازه یک فندق از خمیر برداشته ودر دست گرد میکنیم.

 

 

۷.سپس در خشخاش بزنید.

 

 

 

۸.بعد از آماده شدن در سینی فر چیده و در فر طبقه وسط میگذاریم تا زیر شیرینی ها طلایی شوند.

  

 

نکته:

۱.فر را ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید.*

۲.برای روی شیرینی ها میتوانید از پودر پسته هم استفاده کنید ولی در روش سنتی از خشخاش استفاده می کنند.*

۳.فر را روی حرارت متوسط قرار دهید.*

۴.حتما از روغن جامد استفاده کنید و هیچ وقت روغن را آب نکنید.*

 

 

 

 

 

 

 

 

[ ۱۳٩۱/۱٢/۸ ] [ ۱۱:۱٩ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها