من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

سوپ جو با سس گوجه

جو پرک----------نیم لیوان

مرغ ------------2بال و یک گردن

 پیاز------------1 عدد متوسط / 1 عدد نگینی

ذرت-----------نیم لیوان

نخود فرنگی-----نیم لیوان

گشنیز------------4-5  قاشق سوپ خوری (جعفری هم میتوان اضافه کرد)

رب گوجه---------2قاشق غذا خوری

گوجه رنده شده ----------3عدد

ارد برنج --------- 1 قاشق غذاخوری

آب لیمو ---------مقداری (بسته به ذائقه تان )

زردچوبه ،نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه------- به مقدار لازم

روغن به اندازه لازم

*می توانید کرفس و هویج هم اضافه کنید .

بال و گردن مرغ را به همراه یک عدد پیاز روی حرارت قرار میدهیم تا آبپز شود.

زرد چوبه و فلفل و نمک به اندازه لازم به آن اضافه میکنیم در اول ممکن است به نظرتان بیایید زرد چوبه زیاد ریخته اید اما با گذشت زمان رنگش باید طلایی شود!

پس از پخت مرغ پیازها را از آب مرغ جدا کرده و جو پرک را اضافه میکنیم و همچنین  هویچ ، ذرت ، نخود فرنگی را اضافه میکنیم تا همگی با هم بپزند.(در بین کار کتری آب جوش داشته باشید که اگر آب مرغ زیاد بخار شده ، دوباره آب آن اضافه کنید)

گشنیز را اضافه کرده و بگذارید 10 دقیقه بپزند

در همین حین در ظرفی جدا پیاز نگینی و رب گوجه کمی تفت داده ، گوجه های رنده شده را اضافه کنید و مقداری زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک (ادویه های مورد علاقه تان) کمی جوش که خورد آب لیمو را اضافه کنید

باید  آرد برنج را در نیم لیوان آب سرد حل کرده به ظرف اصلی اضافه کنید. تا قوام بیاید

در آخر سس گوجه را به ظرف اصلی اضافه کنید درب ظرف گذاشته کمتر از 5 دقیقه(!) بگذارید بماند تا جا بیفتد.

نوش جان

[ ۱۳٩٠/٧/٦ ] [ ۱٢:٠٩ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها