من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

خورش قیمه

مرغ تکه شده

لپه 200 گرم

رب گوجه 4-5 قاشق پر

پیاز 3 عدد بزرگ

سیب زمینی 3 عدد متوسط

آب حدودا 2 لیتر (به نظرم کم کم آب اضافه کنید بهتره همشو یجا نریزید)

زردچوبه فلفل نمک دارچین ادویه به میزان لازم

 

از صبح لپه ها رو خیس میدیم چند بار هم آبشون عوض میکنیم.

پیازها را نگینی کرده سرخ میکنیم مرغ ها را اضافه میکنیم در ظرف را میگذاریم تا مرغ ها سفید شوند بعد روی آنها زردچوبه فلفل قرمز سیاه دارچین ادویه ( من برای مرغ هرچیز خوش بویی دم دستم باشه میریزم مثل ادویه مرغ / ادویه جریه / گلپر) در ظرف رو میزاریم / میریم سیب زمینی هامون رو پاک میکنیم. و خلال درشت میکنیم میزاریم توی آب سرد بمونه..

مرغ ها رو تفت میدیم و آب حدودا 2 لیتر بهش اضافه میکنیم بعد از اینکه مرغ ها پخته شدند لپه ها رو میریزیم تا بپزند.. پختن همین لپه ها واسه من نزدیک 1 ساعت طول کشید!

بعد از پخت لپه ها نمک بریزید.

رب گوجه رو با روغن خوب تفت بدید تا رنگش قرمزززززز بشه / بعد پخت لپه ها و نمک رب تفت داده شده  رو اضافه کنید

لیمو عمانی رو با چنگال سوراخ کنید و بندازید توی خورش تا ترشی بگیره

سیب زمنی ها رو اگر میخوید آبپز بزارید توی خورش باشن اضافه میکنیم میزاریم مغز پخت بشن / خب دیگه خورش قیمه مون که بامرغ(!) درست کردیم آمادست

[ ۱۳٩۱/۱٢/٩ ] [ ۳:٤٤ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها