من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

خورش کله گنجشکی

خب این از اون غذاهای نوستالژیک که من همیشه از بچگی عاشقش بودمنیشخند یه خورش که گوشتهای قلقلی اندازه گردو با سیب زمینی آبپز داره.

گوشت چرخ شده 500 گرم

پیاز 2 عدد متوسط رنده شده یا پوره شده+ 2 یا 3 عدد نگینی شده.

گوجه فرنگی 5 یا 6 عدد خرد شده یا پوره شده

نمک / فلفل قرمز و سیاه / زردچوبه به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن پیازها

سیب زمینی 3 یا 4 عدد متوسط خلالی شده درشت

رب گوجه 4 یا 5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پیازهایی که نگینی شدند رو با روغن(!) نیمه سرخ میکنیم

گوشت رو با پیازهای که رنده شدند مخلوط میکنیم نمک میزنیم من کمی فلفل سیاه هم میزنم. و قلقلی هایی به اندازه کمی بزرگتر گردو یا همون اندازه درست میکنیم/ قلقلی هامون روی پیازها سرخ شده میچینیم زرد چوبه فلفل سیاه و قرمز میزنیم در قابلمه میزاریم تا خوب بپزند.

گوجه که خرد کردیم رو میجوشونیم و نمک میزنیم.

گوشت ها پختند گوجه رو بهشون اضافه میکنیم چند جوش که خورد آب جوشیده رو اضافه میکنیم

رب گوجه رو با مقداری روغن خوب تفت میدیم تا رنگش قرمززززززز بشه. اونم اضافه میکنیم.

سیب زمینی ها رو هم چنین اضافه کرده  تا چند تاجوش خورد سریع لیمو عمانی رو بندازید که سیب زمینی ها واسه خودشون زیادی له نشن!(نکته از تجربیات مامان خانمگاوچران)

خب دیگه سیب زمینی ها رو وقتی با چنگال تستشون کردیم دیدیم پخته شدن غذامون آمادست.

[ ۱۳٩۱/۱٢/۱٢ ] [ ۱:۳۸ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها