من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

شیرینی نارگیلی

b4356_Photo0035.jpg

 

چه عیدی شود امسال ههمممممم...

بالاخره بعد از مدتها یه دستور شیرینی نارگیلی خوووووووووووب پیدا کردمخوشمزه

ستاره نوشت:

1- من خمیرم رو توی 123 های مونیلکس قدیمی هم زدم میتونید از غذا ساز هم استفاده کنید...

2- واسه من خمیرش سفت شد و مجبور شدم بعد از اینکه از روی حرارات برش داشتم و توی ظرف دیگه ریختم نصف سفیده بهش اضافه کنم و لی بازم خمیر بعد از قیف شدن شکل قیف رو حفظ کرده و اصلا در فر تغییر نکرده به نظرم باید یه سفیده کامل اضافه میکردم.

برای بار بعد حتما چند گرمی از پودرش کم میکنم بجای اینکه یه سفیده اضافه کنم!

دستور اصلی در ادامه مطلب


شیرینی نارگیلی بازاری ( سیمین قاجار )
 
مواد لازم
شکر 250 گرم
پودر نارگیل پر چرب 125 گرم
روغن مایع 75 گرم
سفیده تخم مرغ 3 عدد بزرگ
آبلیمو ترش یک دوم ق.چ
وانیل یک هشتم ق.چ
 
چگونگی تهیه
ابتدا شکر و پودر نارگیل و نیمی از سفیده و نیمی از روغن مایع و وانیل را با هم خوب مخلوط می کنیم. دو بار در چرخ گوشت بریزید . در صورت نداشتن چرخ گوشت می توانید در غذاساز ریخته و خوب مواد را میکس کنید. بعد در یک قابلمه مناسب ریخته و با قاشق چوبی روی حرارت مرتب هم بزنید تا کمی نرم شود. در این زمان آبلیمو ترش و مابقی سفیده و روغن مایع را با هم مخلوط کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سریع هم بزنید و تازمانی روی حرارت نگاه دارید که مواد گرم بشوند اما به هیچ عنوان قل نزنند و نجوشند. به محض اینکه مواد گرم شد آن را از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بریزید.اجازه دهید تا مواد در دمای آشپزخانه سرد شوند. مواد کاملا سرد شده را در قیف ریخته و روی کاغذ روغنی با فاصله از هم بریزید و بعد در فر از قبل گرم شده با درجه 175 درجه سانتیگراد یا شماره 4 به مدت یک ربع قرار دهید. زمانی که روی شیرینی ترک های ریز خورد و کمی طلایی شد بهترین موقع برای خارج کردن شیرینی از فر است. در صورت دلخواه روی هر شیرینی را کمی پودر پسته بپاشید بعد داخل فر قرار دهید.
نکات مهم در مورد تهیه این شیرینی :
اندازه ها باید دقیق باشد.
داغ زدن مناسب باشد یعنی به حدی که وقتی انگشت به مواد زدید دست شما احساس داغی زیادی بکند
به هیچ وجه مواد را بعد از داغ شدن در یخچال قرار ندهید و اجازه دهید تا در دمای محیط سرد شود.
در صورتیکه مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت شد می توانید نصف یک عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و اگر مواد شل بود 1 ق.غ آرد برنج اضافه کنید.
حتما قبل از اینکه همه مواد را در سینی بریزید در فر 1 عدد شیرینی را امتحان کنید در صورتیکه مشکلی نداشت بقیه را در سینی ها قرار دهید.

 

[ ۱۳٩۱/۱٢/۱٤ ] [ ٥:۱۳ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها