من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

من این آبگوشت رو آخر اخر غذاهای مادر بزرگی میدونم!

نخود دو لیوان

لوبیا سفید یک لیوان

گوشت 750 گرم(!)

گوجه فرنگی 5 -6 عدد کوچک

لیمو عمانی 3 عدد

سیب زمینی 5 عدد کوچک (قراره با پوست باشن پس خوب میشوریمشون!)

پیاز 2 عدد متوسط

زردچوبه فلفل نمک به اندازه لازم

خب هیچ توضیح و تفسیری نمیخواد! گوشت رو تیکه کرده و شسته توی قابلمه میریزیم

پیازها رو هم پوست میگیریم میاندازیم توی قابلمه هم چنین نخود و لوبیا ها رو که 24 ساعت خیس دادیم.

آب اضافه میکنیم تا حدودا 4 انگشت بالای مواد

درش و میبندیم و میزاریم بجوشه. حالا زرد چوبه و فلفل هامونو آماده میکنیم که اضافه کنیم میزاریم تا بپزند

من به دلیل زیق وقت نخود لوبیا هام رو گذاشتم توی دیگ زودپز (البته نه اینکه درش رو محکم ببندم! چون توی قابلمه چدن زودتر میپزن گذاشتم توی اون بعد منتقل کردم به قابلمه اصلی) گوشت که پخت نمک اضافه میکنیم / گوجه ها رو هم اضافه میکنیم

لیمو عمانی ها رو سوراخ میکنیم میاندازیم و بعدش سیب زمینی ها.

سیب زمینی ها که که با چنگال تست کردیم پخته بودند آبگوشت مادر بزرگیمون آمادستگاوچران

[ ۱۳٩۱/۱٢/۱٥ ] [ ۱٠:٢٢ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها