من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

میدونم الان داری به این فکر میکنی واقعا پوره سیب زمینی مگر چی داره که باید واسش پست زد؟!!

خب من این پوره رو طبف دستور یه شف فوق العاده درست کردم و عالی بود، عالی که میگم کمه به حدی دوست داشتم که همین طور خالی خالی هم خوردنش بهم مزه میداد زبان از بس حریری و نرم بود.

مرسی از طیبه جون

برای دیدن دستور به ادامه مطلب مراجعه کنید


 

 
 
اکثر مردم وقتی ازشون میپرسن سیب زمینی رو چه مدلی دوست دارید میگن سرخ کرده. من میگم کبابی!
و معتقدم که پوره سیب زمینی هم با سیب زمینی کبابی خوشمزه تر میشه. اینم بگم که من عاشق پوره سیب زمینی هستم و معمولا با شیر کم چرب و بدون کره درستش میکنم. مسلما اون به پای اینی که تا لحظاتی دیگه خواهید دید نمیرسه. لازم دیدم یه پست جداگانه برای یه رسپی خوب پوره سیب زمینی بذارم. این مدلیه که واسه مهمونی میتونید درست کنید و یا برای بچه ها چون چرب و چیلی و فوق العاده لطیف و خوشمزه است.
این مدل پوره سیب زمینی لطیفترین پوره سیب زمینیه و بسیار مناسب برای تزئین غذاهاست به این دلیل که قابلیت فرم گیری خیلی خوبی داره و میتونید با استفاده از قیف و انواع ماسوره ها همون شیوهای تزئین کیک با خامه رو با استفاده از پوره سیب زمینی برای غذاها اجرا کنید. پس متوجه شدید که بلد بودنش خیلی مهمه
سیب زمینی نیم کیلو
کره 100 گرم
شیر سه چهارم لیوان
فلفل سفید
نمک
جعفری خورد شده

 
 
نیم کیلو سیب زمینی حدود سه عدد سیب زمینی متوسطه
سیب زمینی ها رو با اسکاچ خوب بشورید که خاکش گرفته شه
بذارید توی مایکروفر تا کاملا مغزپخت شه. زیاده روی نکنید که چروک میشه و آبش گرفته شده و خشک و سفت میشه. من معمولا ده دقیقه با قدرت حداکثر میذارم. ولی شما بهتره قلق مایکروفرتون دستتون باشه که زمان رو تنظیم کنید
اگر فر مایکرو ویو ندارید میتونید توی فر معمولی بپزیدش. قبلا توی سیب زمینی رومانف توضیح دادم. لای فویل میپیچیم و توی فر 210 درجه میذاریم به مدت یک ساعت و یا توی یه ظرف رو پر از نمک میکنیم و سیب زمینی ها رو روی نمک میچینیم و توی فر قرار میدیم
راه سوم آب پز کردنشه. سیب زمینی ها رو پوست میگیریم و به تیکه های متوسط تقسیم کرده میجوشونیم در حدی که نرم شه ولی شکلش رو حفظ کنه و وا نره. آبکش کرده و توی یه دیگ ریخته و (بدون روغن) تفتش میدیم تا آبش کاملا گرفته شه (ولی کبابیش طعمش به مراتب بهتره)
امیدوارم همه مایکروفر داشته باشید از همه سریعتر و راحت تره

 
 
سیب زمینی ها رو باید سریعا داغ داغ روی یه توری با بافت ریز به وسیله قاشق چوبی یا لیسک فشار بدیم

 
 
مثل این میمونه که از ظریفترین رنده استفاده کرده باشید!

 
 
به همین شکل تمام سیب زمینی ها رو از صافی رد میکنیم. این شیوه دیگه رد خور نداره. یعنی حتی از بلندر هم بهتر جواب میده و صد درصد کیفیتش تضمینیه. یه کم زحمتش بیشتره اما در عوض بهترین پوره سیب زمینی رو بهتون میده

 
 
حالا کره رو به مکعبهای کوچک تقسیم میکنیم. شیر رو هم اضافه میکنیم (اگه دوست داشتید میتونید به جای شیر خامه بریزید. و لازمه بگم که جا داره تا 250 گرم کره اش رو زیاد کنید. خیلی کره است نه؟! میدونم! زندگی سخته)

 
 
روی حرارت قرار میدیم و با تمام قدرت سریع ویسک میکنیم

 
 
ملاحظه میکنید که به سرعت فرم میگیره و یه کرم فوق العاده لطیف بهتون میده.
از روی حرارت بردارید.

 
 
با نمک و فلفل طعمدارش کنید و اگر دوست داشتید بهش جعفری اضافه کنید یا با جعفری تزئین کنید
واقعیتش اینه که من هرگز به پوره سیب زمینی نمک اضافه نمیکنم. فقط فلفل سفید. اینجوری یه طعم خاص پیدا میکنه که همراه خوبی برای غذاهای گوشتیه. یه جورایی هی دوست داری کنار غذات ازش بخوری. یا من اینجوریم؟!

 
 
پوره سیب زمینی یکی از ساید دیش های معروفه. بسیار خوشمزه است و در تزئین غذاها کاربرد زیادی داره
تحریک نشدید یه قاشق بردارید برید تو مانیتور؟
مممممممممممم توی دهن ذوب میشه... خوردنش یه حس خاصی به آدم میده یه جور عذاب وجدان مثل زمانی که شکلات گرون قیمت رو دهنت مزمزه میکنی و سعی داری دیرتر تموم شه! ممممممم رویاییه
یا من بیش از حد پوره سیب زمینی دوست دارم!
فقط یه نکته بگم* شیر رو قبل از اینکه به مواد گرم اضافه کنید گرم کنید جهت پیشگیری از بریدن شیر.
من خودم از یه تیکه کوچیک کره استفاده کردم و مقداری روغن سرخ کردنی استفاده کردم خیلی چرب و چیلی اش نکردم واسه اینکه میدونستم مشتری زیادش خودمم پس حواسم به سایز خودم بود که بیشتر از اینی که هستم نشم!خنثی
[ ۱۳٩۱/۱٢/۱٩ ] [ ٥:۳٥ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها