من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

سوپ جو با شیر

 مواد لازم:

 جو پوست کنده

1 پیمانه‌

گردن و بال مرغ

4 تا 5 عدد

هویچ نگینی خرد شده

1 پیمانه‌

ساقه کرفس خرد شده*

1 پیمانه‌

قارچ خرد شده

نصف پیمانه‌

جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده

4 قاشق سوپخوری‌

پیاز متوسط

1 عدد

شیر

5/1 لیوان‌

نمک و زردچوبه و فلفل

به مقدار لازم‌

سیر خرد شده**

3 تا 4 حبه

آرد سفید

1 قاشق

 

جوهای پوست کنده را از یک روز قبل در آب بگذارید.

بال و گردن مرغ را به همراه یک عدد پیاز روی حرارت قرار میدهیم تا آبپز شود زرد چوبه و فلفل و نمک به اندازه لازم به آن اضافه میکنیم پس از پخت مرغ (حدودا 20 دقیقه ) پیازها را از آب مرغ جدا کرده و جو پوست کنده را اضافه میکنیم میگذاریم تا جو ها خوب بپزند

سپس سیر ، هویج ، کرفس و قارچ را نیز به آن بیفزایید.

 سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را نیز پس از پختن هویج و کرفس به آن اضافه کنید و تا 10 دقیقه بگذارید سبزی هم بپزد.

کمی از سوپ جدا کرده بگذارید خنک شود آن را میکس کنید و دوباره در قابلمه بریزید.

شیر را در ظرف جدایی بریزید و با یک قاشق آرد حل کنید روی حرارت بگذارید آن را هم بزنید تا ته نگیرد  تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه کنید.

کمی منتظر بمانید تا سوپ جا بیفتد / سوپ شما حاضر است نوش جان

 یادتان باشد، اضافه‌کردن شیر سرد یا جوشیدن سوپ با شیر سبب بریدن شیر می‌شود.

 غذای شما آماده است. هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب لیمو‌ ترش در سوپ بچکانید.

* پخت کرفس کمی طول میکشد بگذارید تا کاملا پخته شود

**اگر برای سرما خوردگی سوپ را حاضر میکنید بهتر است از سیر استفاده نکنید

میتوانید علاوه بر همراه قارچ و هویچ  - کلم بروکلی، نخود فرنگی و ذرت را اضافه کنید.

[ ۱۳٩٠/٧/۸ ] [ ٩:٠۸ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها