من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

ملکه بادام

e8131_Photo0041.jpg

مواد لازم برای سینی 30*40

آرد 375 گرم

پودر قند 125 گرم

روغن جامد 170 گرم

تخم مرغ کامل 2 عدد

هل نصف ق چ

خامه 50 گرم

بیکینگ پودر نصف ق چ

مواد رویه:

عسل 200 گرم

خلالی بادام 200 گرم

کره 75 گرم

خامه 50 گرم

شکر 100 گرم

زعفران آب کرده 2 ق غ

طرز تهیه:

پودر قند را و روغن را باهمزن میزنیم سیس تخم مرغ ها + وانیل را اضافه میکنیم بعد خامه و در آخر مواد خشک هم میزنیم تا مواد یکدست شوند.

کف سینی چرب کرده و مواد را بطور یکنواخت پهن میکنیم در طبقه وسط فر 170 درجه 10 دقیقه تا دور خمیر طلایی شود.

مواد رویه را در قابلمه ریخته به مدت 5 دقیقه میگذاریم بجوشد بعد روی خمیر میریزیم و دوباره در فر دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه میگذاریم تا رویه آن طلایی شود

بعد از سرد شدن برش میزنیم.

مجله هنر آشپزی

[ ۱۳٩٢/۱/۱ ] [ ۱۱:٤٧ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها