من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

بسکویتی با قدمت ، ترد و شکننده....

با نصف مواد درست کردم و یه سینی 20 در 20 پر شد! جهت تست

اما از این ببعد تصمیم گرفتم شیرینی پزی رو کمتر کنم!

 

دستور از تستر لازمه بگم در کارگاه آشپزسازی هم دستو هست اما چون اندازه ها به لیوان و پیمانه بود ترسیدم درست کنم اما فکر میکنم مشابه هم باشن.

در کارگاه خوندم که اگر روی کوکی ها پف پفی میشه به دلیل درجه غیر استاندارد فر هست! اما من با فر داغون خودمون که درست کردم فقط یکی دوتا از کوکی ها یه کوچولو با این مشکل مواجه شدند!


 

یکی از بیسکوییت هایی که خیلی معروفه و رسیپی های متفاوتی هم داره شرت برد کوکی هست! از ترکیب آرد و کره و شکر بدست میاد اما گاها مقداری از آرد توی رسیپی ها با آرد برنج یا آرد سیب زمینی یا نشاسته ذرت جایگزین میشه که بافت خیلی لطیف تری بهش میده! نسبت به بیسکوییت های دیگه کره ی زیادی داره که باز هم به تردی کوکی کمک میکنه!!

 

برای عید امسال که سال مار هستش یه کار خوشگل میخوایم بکنیم و بعدا این کوکی ها رو با آیسینگ کار کنیم! هم شکلش عوض نمیشه هم سطح صافی داره که جون میده برای کار با آیسینگ

مواد لازم:

کره 110 گرم

پودر قند 40 گرم

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

آرد 1 پیمانه

نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

کره رو میذاریم توی دمای محیط تا نرم بشه!

آرد رو با نشاسته ذرت الک میکنیم و کنار میذاریم

کره و پودرقند و وانیل رو با همزن میزنیم تا کاملا سبک و کرمی بشه تقریبا 5 دقیقه

آرد و نشاسته رو تو دو مرحله اضافه میکنیم و با همزن فقط در حد مخلوط شدن میزنیم زیاد هم نزنین که بیسکوییت سفت میشه! وقتی آرد توم میشه احساس میشه کمی چسبنده اس و کره ایه! اما آرد اضافه نکنین!

یه لایه کاغذ روغنی بذارین و خمیر رو جمع کنین و روش بذارین

یه لایه دیگه کاغذ روغنی بذارین روش و با وردنه پهنش کنین تقریبا 6 میلی متر! یکدست باز کنین که بیسکوییت ها وقتی با هم میپزن یکدست بشن!

توی همین حالت بذارین توی یخچال تا خوب خودشو بگیره شاید 1 ساعت

بعد از استراحت با کاتر دلخواه قالب میزنیم و روی کاغذ روغنی که توی سینی فر انداختیم میذاریم! تقریبا با فاصله، چون کمی پهن میشه اما این بیسکوییت ها اصلا شکلشون عوض نمیشه

دوباره کوکی های قالب خورده رو میذاریم توی یخچال برای 15 دقیقه!

فر رو روشن میکنیم روی 170 درجه تا توی این یک ربع گرم بشه

کوکی ها رو بعد از استراحت میذاریم توی فر برای تقریبا 15 دقیقه! حالا من بعد از 13 دقیقه سینی رو درآوردم و چرخوندم و گذاشتم دوباره توی فر برای 3 دقیقه تا رنگ بیسکوییت ها یکدست بشه!

زمانی بیسکوییتمون پخته که کمی اطرافش طلایی میشه! از فر درمیاریم و میذاریم 5 دقیقه توی سینی سرد بشن

آروم برشون میداریم و میذاریم روی توری تا خوب خنک بشن!

سریع یکیشو میخوریم و میبینیم هوم عالیه! بافت خیلی ترد و خوشمزه و البته حساس

وقتی خنک شد توی ظرف دربسته بذارین و نگهداری کنین تا پست بعدی بریم برای تزیینش! از این مقدار مواد 22 عدد کوکی با کاتر گرد به قطر 5 سانتی خواهیم داشت که دوتاش همون اول خورده میشن! میشه با کاتر کوچکتر و کاترهای شیرینی نخودچی قالب بزنین و کوکی های کوچیک مناسب عید داشته باشین فقط به زمان پختش باید دقت کنین

[ ۱۳٩٢/۱/٢٢ ] [ ٤:۳٧ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها