من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

این سوپ رو وقتی مریض هستیم سرما خورده که نیاز به بُخور هم باشه مامانم درست میکنه نمیدونم واقعا هیچی نداره اما چرا اینقدر داغ داغ خوردنش برام مزه داره!

شرمنده که نتونستم عکسی ازش بزارم ناراحت

ولی دستورشو میگم خیلی آسونه

مواد لازم

پیاز

آرد سبوس دار (آرد کندم / آرد نانوایی)

فلفل قرمز نمک زرد چوبه

آب

 

طرز تهیه:

پیاز رو خرد میکنیم و سرخش میکنیم البته خیلی تیره رنگ نشه بهتره اگر هم تیره شد مشکلی نداره(!)

زردچوبه و فلفل و نمک اضافه میکنیم

آب + آرد رو باهم مخلوط کنید و به پیازها اضافه میکنیم هم مزنیم و میگذاریم تا کمی خودشو بگیره.

خب دیگه آمادست لان میتونید با بخار اون بُخور کنید و بعدش یه کاسه داغ از اون بخورید به همین سادگی!

[ ۱۳٩٢/۱/٢٧ ] [ ۱٠:٢٥ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها