من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان
آموزش و طرز تهیه فرنی

مواد لازم


شیر ۲ پیمانه
آرد برنج نصف پیمانه
شکر ۴ قاشق سوپخوری
# گلاب ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری


طرز تهیه
توی یک ظرف لعابی، شیر را با آرد برنج و شکر مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت متوسط بگذارید و برای حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. توی این مدت فرنی را مدام هم بزنید تا ته نگیرد. هر وقت فرنی کمی غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و بگذارید فرنی برای ۱ دقیقه دیگر بپزد.
ظرف را از روی حرارت بر دارید و توی کاسه های کوچک بریزید. روی فرنی ها را میتوانید با گل محمدی خشک یا مغز پسته رنده شده تزیین کنید

 

* اگر فرنی تون سفت نشد و خواستید سفت بشه، یکی دو قاشق نشاسته رو توی یه استکان آب سرد حل کنید و به فرنی تون اضافه کنید. ( در زمان پخت)فراموش نکنید اگر نشاسته ریختید باید مرتب هم بزنید تا گلوله یا ته نشین نشه

*فرنی را هم به صورت گرم و هم به صورت سرد می شود میل کرد. نوع گرمش بخصوص برای کسانی که سرما خورده و سرفه می کنند، بسیار مفید است, همچنین بعنوان یک صبحانه زمستان مناسب است. نوع سردش بیشتر بعنوان یک بین غذای تاستانی طرفدار دارد

#اگر برای سرماخوردگی و سرفه ، فرنی را تهیه میکنید بهتر از ریختن گلاب فاکتور بگیرید.

[ ۱۳٩٠/٧/٩ ] [ ۱٠:۱٦ ‎ق.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها