من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

اپیدمی هویج!

پلو هویج

آب هویج

کیک هویج!!

 

بله یه کیک هویج خوشمزه دستور در ادامه مطلب این دستور در روز منو پیدا کردم و خیلی دوس داشتم البته همه خانواده دوست داشتن


تخم مرغ 2 عدد

شکر نصف لیوان یا 200 گرم

وانیل نصف قاشق چایی خوری

روغن مایع مقداری کمتر از نصف لیوان

آرد 1 لیوان یا 125 گرم

دارچین سه چهارم ق چ

بیکینگ پودر یک ق چ یا 3 گرم

نمک یک پنسه

هویج رنده شده یک و یک چهارم لیوان

گردو خرد شده یا خلال بادام  بوداده نصف لیوان

* بادام ها رو در ظرفی بریزید و کمی تفت دهید

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را با شکر و وانیل خوب با همزن هم میزنیم تا سفید شود.

سپس روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم .

آرد +نمک+ بکینگ پودر سه بار الک شده و به مواد قبلی اضافه میکنیم

حالا هویج و گردو یا بادام را اضافه کرده و مخلوط را یکدست میکنیم .در قالب چرب شده آرد پاشیده میریزیم .

وبه مدت 40دقیقه تا 50 دقیقه در فر میپزیم .درجه 180

برای بیرون آوردن از قلب بگذارید کیک کاملا سرد شود سپس آن بهتر است روی توری بگذارید رویه کیک بسیار لطیف هست

من از گرم از قالب آوردم بیرون روی سینی  کاملا رویه کیکم بر فنا رفت! قیافه نداشت که ازش عکس بگیرم ناراحت

نوش جان 

 

 

 

[ ۱۳٩٢/٢/۱ ] [ ٤:۱٤ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها