من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

این غذا رو میتونم جزو غذاهای تنبلونه به حساب بیارم؛ فقط کافی کشک و بادمجان و پیاز و سیر و نعنا داشته باشید!نیشخند

m2994_Photo0047.jpg

طرز تهیه در ادامه مطلب


بادمجان

کشک

پیاز

سیر

نعنا خشک

زردچوبه و فلفل و نمک

 

کشک رو آب میریزیم روش و میزاریم 20 - 30 دقیقه ای بجوشه.کشک کمی آبدار باید باشه.

بادمجان ها رو پوست میگیریم و از قد  چند قسمت میبریم.توی یه آبکش میزاریم  دوطرفشونو نمک میپاشیم باید نیم ساعتی بمونن .بعد سرخشون میکنیم

پیاز رو خلالی خرد میکنیم و سرخ میکنیم چند حبه سیر هم ریز خرد میکنیم و اضافه میکنیم کمی زرد چوبه و فلفل قرمز و کمی خیلی کم نمک میریزیم چون کشک خودش نمک داره، آخر کار که شعله رو خاموش کردیم نعنا خشک اضافه می کنیم و هم میزنیم.

حالا ظرف سرو میزاریم جلومون یا لایه بادمجان میچینیم با قاشق روش کشک میریزیم و چند قاشق از پیاز و سیر و نعنا داغ

دوباره بادمجان میچینیم و با قاشق روش کشک میریزیم و چند قاشق از پیاز و سیر و نعنا داغ

لایه آخر بادمجان میچنیم و مابقی کشک که بخش بیشتره رو روی بادمجان ها میریزیم و با همون پیاز و سیر و نعنا داغ تزیینش میکنیم.

m2994_Photo0047.jpg

به بهمژه

 

[ ۱۳٩٢/٢/۳ ] [ ٢:٥٠ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها