من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

بلللله بازم جناب بادمـــجان زبان با یک غذای سریع در خدمت شماست متاسفانه عکسی ازش ندارم!

بادمجان

گوجه نگینی شده

سیب زمینی

زردچوبه فلفل سیاه نمک پودر لیمو عمانی

طزر تهیه در ادامه مطلب


بادمجان ها رو می دونیم باید بعد از پوست گرفتن و برش زدن نمک بزنیم بگذاریم 30 دقیقه ای بمونه تا آب تلخی که دارن ازشون خارج بشه. بعد بشوریدشون

روش اول : سرخ میکنیم ما معمولا بادمجونها رو قدی برش میزنیم به گفته مامانم روغن کمتری میبره و نکته دوم واسه سرخ کردن بادمجان اینه که واسه ریختن روغن دستتون نترسه وقتی روغن داغ شد باید سرخشون کنیم هیپنوتیزم البته اگر مایلید یه غذای پر کالری بخورید

روش دوم : میتونید بادمجون ها رو دوطرفشون رو روغن بمالیم در تابه گریل بگذاریم ...

گوجه ها رو توی ظرفی میریزیم بدون روغن یا آب میگذاریم روی شعله خودشون کمی آب میشن نیاز به هم زدن هم نداره فقط یه قاشق چایی خوری نمک روشون میپاشیم نصف ظرف که آب گوجه شد خاموش میکنیم .

سیب زمینی ها رو هم گرد ونه خیلی ضخیم نه خیلی نازک برش میزنیم و بعد از بادمجونها سرخشون میکنیم

حالا روغن اضافی ظرف رو خالی میکنیم یه کوچولو روغن بزارید بمونه و گوجه ها رو میریزیم مواظب باشید نسوزید!! زردچوبه و کمی فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی و نمک می ریزیم و گوجه ها رو هم میزنیم

یه لایه بادمجون یه لایه سیب زمینی میچنیم تا تمام بشه در ظرف رو میگذاریم شعله رو کم میکنیم تا طعم گوجه بگیرن.

غذای گیاهی مون بعد 10 دقیقه حاضره مژه

[ ۱۳٩٢/٢/۳ ] [ ۳:٢٤ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها