من و آشپزخونه
سلام ، من تازه آشپزی شروع کردم و فعلا طبق متد مامانم دارم آشپزی میکنم ؛ به امید اینکه آشپز حرفه ای بشم و این وبلاگ واسم پر از خاطره باشه
قالب وبلاگ
نويسندگان

استامبولی با مرغ

مواد لازم:

مرغ آب پز -------- 1 ران و سینه

پیاز متوسط -------- 4 عدد

برنج -------- 2 لیوان

رب گوجه ----------- 4-5 قاشق غذا خوری

گوجه رنده شده --------------- 4-5 عدد

زرد چوبه ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، سماق -------- به اندازه لازم

طرز تهیه:

مرغ آبپز شده را ریش ریش کرده و با پیازها که تفت داده ایم و طلایی رنگ شده اند مخلوط میکنیم به آن زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه و سماق اضافه میکنیم ؛ درب ظرف را بگذارید کمی بماند

در همین حین 4-5 گوجه را رنده کرده و بگذارید در ظرفی جداگانه جوش بیاید تا آب اضافی آن بخار شود.

آب برنج را هم بگذارید جوش بیایید.

در وسط ظرفی که پیازها و مرغ هست ، 4-5 قاشق رب گوجه بریزید کمی روغن اضافه کنید تا رب تفت کوچکی بخورد. آن را مخلوط کنید گوجه ها نیز که آب اضافی شان از بین رفت به مخلوط اضافه کنید و بگذارید مرغ ها خوب طعم دار شوند.

برنج را در آب بریزید تا جوش بیایید (برنج را زیاد هم نزنید!) زمانی که برنج ها روی آب امدند کمی از برنج را باکفگیر دربیاورید و تست کنید پخته است . برنج را آبکش کنید.

حواستان باشد مخلوط غذا ته نگیرد

نیمی از برنج را در قابلمه بریزید و نیمی از مخلوط را اضافه کنید کمی آن را هم بزنید همین طور مابقی برنج را اضافه کنید.

درب ظرف را گذاشته بگذارید برنج دم بکشد(حدودا 40-45 دقیقه) .

*حواستان باشد اگر مخلوط چرب شده دیگر به برنج روغن ندهید!

+برای ته دیگ میتوانید یک سیب زمینی را ورقه ورقه کنید نه خیلی نازک نه خیلی کلفت و ته ظرف بچینید کمی روغن کف ظرف باشد تا سیب ها سرخ شوند.

نوش جان

[ ۱۳٩٠/٧/٩ ] [ ۳:۱۸ ‎ب.ظ ] [ ستاره ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

صفحات اختصاصی
RSS Feed

اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها